Tjänster

Värmepumpar

Vi utför service och installation på alla slags värmepumpar. För att dra ner uppvärmningskostnad är det viktigt att den värmepumpen som installeras är korrekt dimensionerad. Där kommer våra kompetenta medarbetare med mångårig erfarenhet in i bilden som gör gedigna installationer som är korrekt dimensionerade.

Badrum

Vi på VVS Teamet i Örebro AB erbjuder allt inom badrum. Från färdiga badrum till stora installationer. Vi arbetar med moderna och kvalitativa produkter med marknadens senaste uppdateringar. Vi monterar i enlighet med gällande branschregler och håller oss ständigt uppdaterade.  Dags att renovera badrummet? Kontakta oss för en kostnadsfri offert.
Vi kan ta hand om hela eller delar av entreprenaden. Naturligtvis utför vi även mindre arbeten såsom byte av toalettstolar, blandare och handdukstorkar mm.

Kök och tvätt

Vi installerar tvättmaskiner, diskmaskiner, avlopp, tvättställ och blandare i kök och tvättstugor.

Avlopp/vatten och dränering

Vi erbjuder allt inom avloppstjänster, från projektering av vatten och avlopp, avloppsledning till byte av avloppsstammar, filmning, spolning och mycket mer.

Värme

Vi utför projektering, dimensionering samt installation av hela värmesystem eller bara utbyte av element.

Hela Örebro län

VVS Teamet i Örebro erbjuder VVS-tjänster i hela länet. Välkommen att kontakta oss.

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden för rörmokaren dras av i ROT-avdrag. Vi sköter all hantering och redovisning av ROT-avdraget till skatteverket.